Logo MojaObčina.si
DANES
6°C
4°C
JUTRI
8°C
4°C
Oceni objavo

Turnir v malem nogometu v Ribnem

Športno društvo Ribno prireja tradicionalni turnir v malem nogometu!

Avgust je mesec, ko nogometni zanesenjaki v okolici Bleda že nestrpno pričakujejo turnir v malem nogometu, ki ga vsako leto prireja Športno društvo Ribno. Da je na ta dan v Ribnem cel dan pestro, je že splošno znano, zato je dogodek postal tudi prijeten izgovor za prijateljsko druženje ali družinsko preživljanje prostega časa.

Tudi letos bo turnir organiziran na praznik Marijinega vnebovzetja, torej v petek, 15. avgusta, z začetkom ob 8.00. Nogometne ekipe, ki bi želele sodelovati na turnirju, se nanj lahko prijavijo do četrtka, 14. avgusta, do 20. ure, ko bo »Pod streho« ob samem igrišču, potekalo tudi žrebanje skupin. Organizatorji dogodka prijave sprejemajo na telefonski številki 041 318 496 (Blaž), kjer lahko izveste tudi več informacij o samem tekmovanju, ali na elektronski naslov sd.ribno@gmail.com. Najboljše ekipe prejmejo pokal in denarno nagrado, kot vsako leto, pa bo tudi letos poskrbljeno za hrano, pijačo ter celodnevno zabavo.

Ribnanski turnir v malem nogometu sicer poteka že 16. leto zapored in spada med najbolj tradicionalne dogodke v Ribnem.  Vsako leto se ga udeležijo ekipe tako iz bližnje okolice kot tudi prijateljske ekipe iz drugih koncev Slovenije, turnir in dogajanje vzporedno z njim pa si ogleda tudi veliko obiskovalcev, ki si želijo le prijetnega druženja in zabave.

Oglejte si tudi