Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
4°C
JUTRI
8°C
4°C
Oceni objavo

MINI GOLF GRE NAPREJ!

Komaj smo se v začetku meseca na našem igrišču dostojno poslovili od Braneta, že je odjeknila žalostna vest, da nas je zapustil še en velikan, ki je bil zadnjih dvajset let trdno povezan z delovanjem našega društva in naprave, ki letos praznuje 51 let. V 86. letu je odšel gospod Pubi, eden od ustanoviteljev kluba in njegov najstarejši član.

 

Štefelinov memorial je minil v deževnem vremenu, kar pa mojstre žogic in palice ni ustavilo, nasprotno, še bolj so se potrudili in Branetu v slovo uprizorili atraktivno tekmovanje dvojic. Na mokrem terenu sta se najbolje znašla Darjan in Danilo Pavšič iz Ljubljane, sin in oče, ki sta zasluženo slavila pred premočenimi zasledovalci.

 

V petek, 25. septembra, se bo na najstarejšem slovenskem igrišču in največji betonski napravi za klasični mali golf v Evropi spet zbrala druščina pravih mini golfistov. Tokratno tridnevno tekmovanje, ki bo že šestnajsto po vrsti, bo na Bled privabilo cvet domačih tekmovalcev, goste iz Švice, Nemčije in Romunije ter naše prijatelje iz sosednjih Hrvaške, Madžarske, Avstrije in Italije. Po trenutnem položaju na aktualnih lestvicah bo letošnji Mini golf festival – Bled 2015 najuglednejši doslej, zato vas vabimo, da si vragolije »umetnikov« pridete pogledati od blizu, saj bo domačim matadorjem podpora vsekakor potrebna.

 

 

                                                                             ŠD Mini golf Bled

Oglejte si tudi