Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Blejski nogometaši sezono končali na 3. mestu

Bled - Članska ekipa Bled Hirter je sezono 20016/17 v 3. nogometni ligi center končala na 3.mestu. V zadnjem dvoboju proti prvaku lige in novem drugoligašu ekipi Bravo so imeli teoretične možnosti, da bi ob porazu Ilirije v Lescah lahko napredovali tudi blejski nogometaši v 2. ligo, a se to žal ni zgodilo. Blejske nogometaše je na dvoboju z ekipo Bravo spodbujal nekdanji veslač Jani Klemenčič, ki je brcnil žogo na začetku dvoboja.

Prvi je mrežo gostujočega vratarja Jana Vošnjaka zatresel Ermin Pašič, a so gostje pred koncem 1. polčasa izenačili s strelom z bele točke. Rezultat 2:1 je s svojim še drugim zadetkom na dvoboju postavil najboljši strelec v 3. ligi center Milan Tučić, ki je sezono končal z 32  zadetki. Najboljša strelca blejske ekipe sta Ladislav Stanko  z 19  in Ermin Čamdžić s 16 zadetki. Na lestvici strelcev sta zasedla 3. in 5.mesto. Trener domače ekipe Aleš Dolinar je povedal, da je bila to ena najboljših iger blejskih nogometašev v tej sezoni.

Iz 3. lige center je od petih gorenjskih ekip izpadlo Velesovo, poleg Bleda so ostali še Sava, Šenčur in Šobec Lesce. V to ligaško tekmovanje bo napredoval prvak gorenjske članske lige, kjer je v najboljšem položaju Bohinj, ki mu sledita Jesenice in Žiri.

Miran Vovk, NK Bled

Oglejte si tudi