Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Blejski navijači na tekmi svetovnega pokala v Toblachu

Fan klub Katje Višnar je 2. februarja 2014 organiziral ogled tekme svetovnega pokala v teku na smučeh v Toblachu na Tirolskem, kjer sta na zadnji tekmi pred olimpijskimi igrami nastopili dve Blejki Alenka Čebašek in Katja Višnar. 

Avtobus navijačev se je zgodaj zjutraj odpravil iz močno zasneženega Bleda, na tri ure dolgo pot v Italijo, kjer jih je pospremilo hladno, vendar sprva celo sončno vreme. V čudovitem alpskem ambientu, ki je očitno ustrezal trem slovenskim tekačicam, so glasni navijači iz Slovenije poskrbeli za izredno vzdušje.
Katja Višnar se je po dolgem času prebila v finale tekme v prostem slogu in na koncu zasedla odlično 6. mesto, takoj za njo je bila Besničanka Vesna Fabjan, Alenka Čebašek je končala na 18. mestu.
Izvoljenec Katje Višnar, Norvežan Ola Vigen Hattestad, je poskrbel za dodatno veselje blejskih navijačev, ko si je s prvo zmago v letošnji sezoni priboril tudi nastop na olimpijskih igrah v Sočiju.
Prešerne volje in polni upanja v uspeh naših športnikov in športnic na OI in ostalih tekmah sezone so se navijači odpravili nazaj na Bled.
V primeru, da bo v prihodnji sezoni kakšno tekmovanje potekalo v bližini Slovenije, bo Fan klub ponovno organiziral ogled. 

Več na: www.katjavisnar.com.

 

 Fan klub Katje Višnar

Oglejte si tudi