Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-2°C
SOB.
18°C
3°C
Oceni objavo

Učenci blejske šole obiskali London

Bled - Tudi letos smo se učenci in spremljevalne učiteljice z blejske osnovne šole odpravili v London. Bilo nas je za cel avtobus in naš težko pričakovani izlet je kar (pre)hitro minil.

V treh dneh smo si ogledali veliko znamenitosti. Otroke so najbolj navdušili muzej voščenih lutk Madame Tussauds, Big Ben, most ''Wibely Wobely'', katedrala sv. Pavla, Prirodoslovni muzej, Britanski muzej z egipčanskimi mumijami, vožnja z ladjico po Temzi, slavni rdeči avtobusi, rdeče telefonske govorilnice, pa še in še…, predvsem pa so spoznali živahen svetovljanski utrip mesta z mešanico ljudi in kultur z vsega sveta. Naučili so se potovati s podzemno železnico in nekateri so tudi prvič sedli v letalo.

Naši učenci so dobili vpogled v enega najlepših in največjih svetovnih mest in nekateri so se že odločili, da se tja kmalu spet vrnejo, mogoče pa bodo tam tudi študirali. Držimo pesti, da jim bo to tudi uspelo! V njihovem in svojem imenu se zahvaljujem tudi staršem, da ste jim ta vzgojno-poučni izlet omogočili, je zapisala Jana Nerat iz OŠ Bled.

Oglejte si tudi