Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Novo šolsko leto je pred vrati

DRAGE UČENKE IN UČENCI, SPOŠTOVANI STARŠI!

Poletje se počasi zaključuje in približuje se prvi šolski dan. Upamo, da ste preživeli lepe počitnice in dopust ter se polni doživetij veselite novega šolskega leta. Šolski vsakdan bo še prijetnejši, saj smo na matični šoli v živahnih barvah pobelili hodnike, na Podružnični šoli Ribno obnovili parket ter osvežili stene, na Podružnični šoli Bohinjska Bela pa kupili nove garderobne omarice za prvošolce.

 

Letos bo matično šolo v treh oddelkih obiskovalo 72 prvošolcev, POŠ Bohinjska Bela 9 ter POŠ Ribno 5 prvošolcev. Vse prvošolce bomo letos sprejeli dopoldan. Na matični šoli bo sprejem ob 8.45, na obeh podružničnih šolah pa ob 10.00.

Pouk se bo za učence od 2. do 9. razreda pričel v četrtek, 1. septembra 2016, ob 8.20. Avtobusi in šolski kombi bodo zjutraj vozili po voznem redu, ki bo na ogled na vratih šole in na spletni strani. Učenci od 2. do 5. razreda bodo imeli pouk do 10.00, ob 10.15 pa jih bo avtobus odpeljal v vse smeri. Učenci od 6. do 9. razreda pa bodo imeli pouk do 11.00, avtobus in šolski kombi pa bo odpeljal ob 11.15.

 

Naj bo šolsko leto 2016/17 uspešno! S skupnimi močmi, svežimi idejami, s podporo in vzpodbudo nam bo zagotovo uspelo.

 

 

 

                                   Nataša Ahačič, ravnateljica OŠ prof. dr. Josipa Plemlja BLED

Oglejte si tudi