Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Sprememba volišča

 

OBVESTILO VOLIVCEM NA OBMOČJU BLEDA

- SPREMEMBA VOLIŠČA -

 

 

Obveščamo vas, da je 2. Okrajna volilna komisija I. Volilne enote sprejela Sklep o določitvi volišč in območij volišč za izvedbo Volitev poslancev iz Republike Slovenije v Evropski parlament, ki bodo 25. maja 2014.

Zaradi prenove prostorov Triglavskega narodnega parka, Ljubljanska cesta 27, Bled, je volišče št.  102006 na tem naslovu ukinjeno.

Za izvedbo glasovanja na Volitvah poslancev iz Republike Slovenije v Evropski parlament, ki bodo dne 25. maja 2014, volivce, ki imajo stalno prebivališče na naslovih Finžgarjeva cesta, Gozdarska ulica, Gradnikova cesta, Gregorčičeva ulica, Kajuhova cesta, Koritenska cesta, Kumerdejeva ulica, Ljubljanska cesta, Pot na Lisice, Rožna ulica, Ulica Matije Čopa, Za Potokom, obveščamo, da bodo glasovali na volišču št. 102007, ki se nahaja na naslovu Društvo upokojencev Bled, Ljubljanska cesta 15, Bled.

To volišče bo določeno tudi za izvedbo zakonodajnega referenduma o Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih.

 

 

                                                                                              2. Okrajna volilna komisija Radovljica

Oglejte si tudi