Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-2°C
SOB.
18°C
3°C
Oceni objavo

Obvestilo o odprtju dveh cestnih odsekov v Občini Bled

Bled - Včeraj so izvajalci zimske službe uspeli zagotoviti prevoznost na dveh odsekih občinskih cest skozi Obrne in od Pristave pri Vili Bled skozi Zako do železniške postaje na Kolodvorski cesti.

Požagano je bilo drevje in vejevje ter spluženo cestišče. Tako bo skozi Obrne lahko stekel redni linijski avtobusni promet iz in v Bohinj. Občasne zapore so možne tudi v prihodnjih dneh, saj mora Telekom zagotoviti popravilo poškodovanih drogov in napeljav. Dodatno je bila očiščena cesta na Hom skozi Rebr v Zasipu, da je omogočeno srečevanje vozil.

Zaradi podrtega drevja pa bodo za ves promet še naprej zaprte makedamska cesta na Hom v Zasipu, Veslaška promenada pod Blejskim gradom in cesta skozi Piškovco na žirovniški strani od mostu do Brega (z blejske strani je cesta prevozna).

Jutri, v nedeljo popoldne, se bodo izvajale razširitve povezovalnih cest med naselji z Bleda do Koritnega, Ribnega, Podhoma in Zasipa, cesta Na peči ter skozi Bohinjsko Belo do Obrn. Delavci Infrastrukture Bled pa bodo nadaljevali s čiščenjem ožjega središča Bleda med Ljubljansko in Prešernovo cesto.

Za nujne informacije in intervencije je dosegljiv cestni preglednik na telefonu 051/665-091. 

Matjaž Berčon

Oglejte si tudi