Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
PET.
14°C
0°C
Oceni objavo

Zaključni nastop učencev DO RE MI

Učenci Glasbenega centra DO RE MI in njihovi mentorji so tudi ob koncu tega šolskega leta pripravili zaključni nastop. Nastop je bil v soboto, 13. junija 2015 ob 18. uri v Festivalni dvorani Bled. Nastopili so vsi učenci Glasbenega centra DO RE MI, od najmlajših, ki obiskujejo glasbeno uvajanje, do starejših, ki se učijo različnih instrumentov in tudi učenci s posebnimi potrebami, ki so še posebej navdušili. Nastopil je tudi šolski orkester.

Ravnateljica centra, Nuša Piber je podelila priznanja učencem, ki so v šolskem letu 2014/2015 dosegli uspehe na regijskih in državnih tekmovanjih. Priznanja so prejele Nika F. za zlato priznanje na regijskem tekmovanju  in zlato plaketo na državnem tekmovanju iz solfeggia, Lana O. za bronasto priznanje na regijskem tekmovanju iz solfeggia in bronasto plaketo iz državnega tekmovanja iz violine, Vita P. za bronasto nagrado na 5. mednarodnem koroškem klavirskem tekmovanju ter Karlina P. za srebrno priznanje na regijskem tekmovanju iz solfeggia.

Kot je že v navadi, pa so tudi letos okronali kralje in kraljice solfeggia posameznega razreda. Kraljica 1. razreda je tako postala Katja C., kralj 2. razreda je postal Jan B., kraljica 3. razreda je postala, Vita P., kraljica 4. razreda je Neža A., 5. razreda Ema R., kraljica 6. razreda je postala Nika U., za kraljico 7. razreda pa so okronali Niko F. Posebno nagrado pa je prejel kralj 5. razreda, Nal F. Ravnateljica je posebno izpostavila 5. razred kot primer uspešne intergracije učencev z učenci s posebnimi potrebami.  

 

 VPIS V ŠOLSKEM LETU 2015/201

 

V Glasbenem centru DO RE MI vabimo k vpisu nove člane, ki si želite pridobiti glasbeno znanje. Vpisujemo v naslednje programe: nauk o glasbi in solfeggio po Edgarju Willemsu, Glasbeno uvajanje, klavir, violina, violončelo, kljunasta flavta, flavta, klarinet, saksofon, trobenta, pozavna, kitara, tolkala, otroški pevski zbor, mladinski pevski zbor. Za več informacij nas pokličite na telefon: 0040 299 183 ali pa nam pišite na mail: doremi.bled@gmal.com.

Špela Globočnik, DO RE MI

 

 

Oglejte si tudi