Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Vesela jesen v Ribnem

Ribno - Kulturno društvo Rudija Jedretiča Ribno bo v Zadružnem domu v Ribnem  27. in 28. septembra pripravilo prireditev Vesela jesen v Ribnem. 

 Sobotni večer bo namenjen folklori, glasbi in petju.  Predstavila se bo odrasla folklorna skupina Ribno, ki bo svoj celovečerni nastop popestrila s spletom domače otroške folklorne skupine Ragl'ce ter z gostujočim zanimivim »duetom«  Ansambla Slovenski pozdravi in  Pihalnega orkestra  Sv. Ruperta iz Šentruperta.  Odrasla folklorna skupina želi s tem dogodkom predstaviti svoje delo, hkrati pa  vzpodbuditi vse, ki jih veseli ples, petje ali igranje na inštrument, da se jim pridružijo. Še  posebej toplo  vabljeni vsi  nekdanji člani, ki bi jih morda zopet zasrbelo  v petah.

Nedelja  bo namenjena gledališki dejavnosti. Igralska skupina se bo predstavila s predstavo Toneta Partljiča Slikar na vasi, s katero uspešno nastopa in razveseljuje gledalce po raznih krajih Slovenije.

 

Prireditvi sta namenjeni poživitvi kulturnega dogajanja ob začetku jeseni, predvsem pa želimo z njima predstaviti delo društva v zadnjem letu.

Pridite, ne bo vam žal!

 

KD Rudija Jedretiča  Ribno

 

 

Oglejte si tudi