Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Tečaj izdelovanja lastnih filmov

Muzejsko društvo Bled vas vabi na tečaj izdelovanja lastnih filmov.

Digitalni video. Se sliši učeno? Toda v resnici ne pomeni nič drugega kot ustvarjanje filmov. Zelo preprosto je. Že v nekaj potezah lahko iz videoposnetkov in fotografij izdelate svoj film.

Na tečaju boste ob strokovnem vodstvu spoznali program Movie Maker, ki omogoča ustvarjanje domačih filmov in dia-projekcij kar v vašem računalniku. Program je izpopolnjen z naslovi, prehodi, učinki, glasbo in celo pripovedovanjem. Svoj film boste lahko objavili in si ga izmenjali s prijatelji in družino.

Če še ne poznate urejanja digitalnega videa ali programa Movie Maker in bi se radi naučili ali če želite obnoviti znanje, vas vabimo, da se nam pridružite na deset urnem tečaju! Kot v Hollywoodu bo, verjemite.

Za pokušino si oglejte na www.mdbled.si kratek promocijski film Blejski grad, skupine Vizualist, ki je prejel prvo nagrado na Festivalu turističnih filmov maja 2014 v mestu Sesimbra na Portugalskem.

Vse podrobnosti pridobite na številki 041 767 293 - Srečo Vernig ali preko elektronske pošte muzejskodrustvobled@gmail.com.

Srečo Vernig

Oglejte si tudi