Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
0°C
JUTRI
15°C
-3°C
Oceni objavo

21. SKUPŠČINA KLUBA TAJNIC GORENJSKE

Članice Klub tajnic Gorenjske so se v petek srečale na Blejskem gradu na redni letni skupščini. Minulo leto je bilo za klub jubilejno, saj je praznoval 20-letnico delovanja, kar je v svojem poročilu o delu izpostavila tudi predsednica Tatjana Justin, poslovna sekretarka iz Elana. Ob jubileju so speljale kar tri velike projekte: izdajo biltena, jubilejno skupščino in jesensko srečanje Zveze klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije skupaj s humanitarno akcijo za pomoč Hospicu. Poleg tega so organizirale še številne druge dogodke in srečanja.

Justinova je med drugim izpostavila redne mesečne »čveke«, protistresni vikend v Radovni, planinski pohod na Struško, pri katerem so se jim pridružile še članice treh sosednjih klubov, organizirale so praznovanje »okroglih« in prisluhnile predavanju Nene Dautanec, ki vodi Šolo odličnosti.

Petkova skupščina je bila tudi volilna. Članice Kluba tajnic Gorenjske so vodenje kluba tudi za naslednje dvoletno mandatnem obdobju zaupale Tatjani Justin. V klubu je trenutno 47 članic, imajo pa tudi tri častne člane. To so Franc Pestotnik Podokničar, nekdanji komandir kranjske policijske postaje Jože Mencini in župan občine Bled Janez Fajfar. Slednji jih je v družbi direktorja blejskega Zavoda za kulturo Matjaža Završnika v petek tudi sprejel na gradu in jim ga razkazal, Završnik pa jih je seznanil s podatki o obiskanosti Bleda in njegovih znamenitosti.

 

 

Oglejte si tudi