Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
9°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Turizem in prosti čas 2014

Med 29. januarjem in 1. februarjem je v Ljubljani potekal sejem Alpe Adria: Turizem in prosti čas, vodilni turistični sejem v regiji Alpe - Jadran. Tudi letos se je s svojo turistično ponudbo predstavila Vipavska dolina, ki se je dogodka udeležila v okviru Turistične zveze Slovenije.
Med številnimi turističnimi društvi, ki so se predstavila v hali C, je največji in najbolj raznolik razstavni prostor zavzelo Društvo DOLI iz Lokavca, ki je s seboj pripeljalo številne ponudnike iz Lokavca in okolice.  Pod okriljem društva DOLI je za promocijo Vipavske doline vse dni skrbel tudi TIC Ajdovščina, ki je obiskovalce privabil tudi z nagradno igro ajdovskih turističnih vodnikov na temo poznavanja Vipavske doline.

Naš skupni razstavni prostor v podobi prave vipavske osmice je bil vedno dobro obiskan, prav gotovo so k temu pripomogle tudi okusne vinsko-kulinarične dobrote domačih ponudnikov. Vrhunec je naša predstavitev doživela zadnji dan sejma, ko sta bili z nami tudi slovenska vinska kraljica Špela Štokelj in vipavska vinska kraljica Karmen Cizara.

TIC Ajdovščina

Oglejte si tudi