Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za sreda, 18.01.2017

pretežno jasno
Ponoči bo zmerno do pretežno oblačno in vetrovno. Predvsem v južnih krajih bo rahlo snežilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -2, v zatišnih legah severne Slovenije do -10, ob morju okoli 0 stopinj C.
1°C | 6°C
četrtek, 19.01.2017
1°C | 5°C
petek, 20.01.2017
-3°C | 5°C
sobota, 21.01.2017
-5°C | 9°C
nedelja, 22.01.2017
-2°C | 9°C
Opozorila
Torek, 17.1.2017 ob 18h
Danes ponoči in jutri bo na Primorskem še pihala močna burja, ki bo na izpostavljenih mestih v sunkih dosegala hitrost od 110 do 140 km/h. Postopno bo slabela v četrtek.
1°C
6°C
pretežno jasno
Nahajaš se tukaj: Novice Turizem

Hrvaški novinarji odkrivali ......


TURIZEM, OBČINSKE

| |
31.05.2016      15:08
A A

Hrvaški novinarji odkrivali vinsko-kulinarične užitke Vipavske doline



Deli:

TIC Ajdovščina, TIC Vipava in Turistična zveza TIC Nova Gorica smo združili moči ter skupaj z agencijo MGM Media Optima d.o.o. pripravili poseben program za prestižne hrvaške novinarje s področja enogastronomije.

Novinarje so na gurmanskem potepanju od Vipave, Ajdovščine pa do Nove Gorice razvajali različni ponudniki, ki so se odzvali povabilu. Študijsko turo so novinarji sklenili na festivalu vina zelen v Vipavskem Križu. Vipavska dolina in njeni ponudniki bodo predstavljeni v hrvaških medijih Iće i piće, Wish.hr, Vinopija, 24 sata - Skuhat ću te, Jutarnji list - Dobra hrana, Večernji list.

TIC Ajdovščina




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Ajdovščina!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Časopis Latnik
Številka: 180
Izšla: 28.10.2016
Poglej Pdf
Prelistaj E-izdajo

Bodite prvi pri oddaji mnenja.