Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
6°C
JUTRI
16°C
3°C
Oceni objavo

Rada igram nogomet, in ti?

V juniju 2016 se bosta v Ajdovščini odvijala kar dva dogodka, v okviru katerih se bodo deklice, stare do 15 let, lahko seznanjale z osnovami nogometne igre ali nadgrajevale že usvojene veščine.

Prvi dogodek, festivalni dan Rada igram nogomet, in ti? se bo zgodil v soboto, 11. junija 2016, ob 10.00, na mestnem stadionu Ajdovščina. Festivalni dan, ki ga organizira Društvo nogometna šola Ajdovščina skupaj z Nogometno zvezo Slovenije in Medobčinsko nogometno zvezo Nova Gorica, je namenjen predvsem spoznavanju nogometne igre ob zabavnih, sproščenih in zanimivih igrah z nogometno žogo.
Znanje nogometa torej sploh ni potrebno. Trenerji DNŠA in igralke ženskih ajdovskih selekcij bodo deklice z veseljem usmerjali po zabavnih nogometnih postajah. Obisk je seveda brezplačen, vsaka udeleženka pa prejme tudi darilo.
Konec junija pa bo potekal že tretji nogometni poletni tabor za deklice, in sicer od 27. junija do 3. julija 2016. Letos se tabor zaradi lažje organizacije in dostopnosti seli v Ajdovščino, v športni park Police, pod okrilje Zavoda za šport, kjer boste našli tudi vse potrebne informacije.


Deklice, lepo vabljene, da se udeležite obeh dogodkov.

 

bpk 

Oglejte si tudi