Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Novoletni namiznoteniški turnir

Pod streho smo spravili naš tradicionalni namiznoteniški turnir. Že devetnajstkrat smo se do sedaj organizatorji ŠKTD Kamnje - Potoče in NTK Burja Ajdovščina trudili, da smo pripravili dostojen turnir za naše ljubitelje malih belih žogic.

Zaradi novega termina se je letošnjega turnirja udeležilo okoli trideset igralcev iz primorske regije. Že po predhodnih prijavah smo slutili, kdo bo odnesel prehodni pokal domov.
Tako kot so bili napeti in kakovostni dvoboji v finalu in polfinalu, so potekali zagrizeni boji tudi v tolažilni skupini -mogoče zaradi lepe nagrade.
Letošnji zmagovalec turnirja je tako postal Davor Pejakić, domačin iz Ajdovščine, ki je igral tudi za NTK Letriko Vrtojba v prvi ligi. V finalu je premagal igralca iz Izole (NTK Jadra morje) Miho Režuna, tretji pa je bil naš igralec iz ekipe Kamnje Martin Čučič.
V tolažilni skupini je zmagal Matjaž Šmajgel (Jadra morje Izola), ki je premagal našega mladega igralca Andreja Rebka (ekipa Kamnje).
Ob prijetnem vzdušju smo si nazdravili za prihajajoče praznike in obljubili, da se zopet vidimo na naslednjem turnirju, ki pa bo že okrogle številke.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas podprli pri tej izvedbi in vas vabimo, da se udeležite tudi ogleda tekem naše ekipe v Primorski ligi.

Besedilo in foto: Ž. V.

Oglejte si tudi