Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Nogometne poletne počitnice za dekleta

V popestritev prvih počitniških dni, Športno društvo Slano blato iz Lokavca skupaj z Nogometno šolo Ajdovščina, organizira Nogometni tabor za dekleta, stara med 6 in 13 let (dobrodošla tudi kakšno leto starejša).
Nogomet za dekleta na zgornjevipavskem, vsekakor ni več neznanka. V letošnji sezoni 2014/15 je Nogometna šola Ajdovščina v svoje vrste privabila že okrog 40 deklic in mladink, poleg njih pa še ekipo članic.

Še posebej razveseljuje dejstvo, da od letos dalje trenira tudi ekipa mlajših deklic, od katerih so se nekatere z nogometno igro prvič resneje srečale na nogometnem taboru za dekleta 2014. Prav pozitivni odzivi pa so nas spodbudili, da nogometni tabor pripravimo tudi letos.

Tabor bo potekal od 6. do 10. julija na travnatem igrišču v Lokavcu, od 9.00 zjutraj pa do 17.00 popoldne. Dekleta se bodo v petih dneh pod vodstvom usposobljenih trenerjev lahko spoznala z osnovami nogometne igre oziroma nadgradila že usvojene nogometne veščine, poleg tega pa bo poskrbljeno tudi za spremljevalni program, kot je na primer obisk ajdovskega bazena.

Vsa dekleta, ki bi želela aktivno preživeti del počitnic, vabimo, da si več o taboru preberete na spletni strani ŠD Slano blato: www. slano-blato.appspot.com. Lepo vabljena.

bpk

 

 

Oglejte si tudi