Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
6°C
JUTRI
16°C
3°C
Oceni objavo

Niz uspehov mlajših in starejših deklic ŽRK Mlinotest

Čeprav se je rokometna tekmovalna sezona 2013/14 že zaključila, pa mlade rokometašice ŽRK Mlinotest ne mirujejo. Od konca maja do sredine junija so se pod vodstvom trenerja Jurka Pergarja udeležile več turnirjev, na katerih so, kot smo že navajeni, dosegle izjemne uspehe.
Čisto zadnji dan maja so na mednarodnem turnirju v Ilirski Bistrici mlajše deklice dosegle tretje mesto; že dan pozneje, 1. junija, je v Ljubljani potekalo razigravanje za državne prvakinje Slovenije, na katerem so blie Ajdovke četrte, 8. istega meseca pa so na mednarodnem turnirju v Rovinju visoko dvignile pokal za prvo mesto, ki so ga dosegle brez poraza. V finalu tega turnirja so premagale tudi državne hrvaške prvakinje v mini rokometu.

Tik pred počitnicami pa so se, preden odidejo na zasluženi počitek po zelo uspešni sezoni, na petdnevnem mednarodnem turnirju v Opatiji mlajše deklice prebile v finale in dosegle drugo mesto, starejše pa so v polfinalu zmagale in se veselile tretjega mesta.

Omeniti velja, da so bile na omenjenih turnirjih ajdovske rokometašice uspešne tudi kot posameznice in prejele tudi mnoga priznanja za najboljšo igralko, strelko ali vratarko.

bpk

 

Oglejte si tudi