Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
5°C
NED.
16°C
1°C
Oceni objavo

Kamenjski kros v dežju

V nedeljo, 20. januarja, se je v Kamnjah odvijal 7. Kamenjski kros. Megleno in deževno vreme je sicer malo pokvarilo dobro razpoloženje organizatorjev, ni pa odvrnilo tekačev od teka.
Z blatno in zelo težko progo se jih je spoprijelo 67, kar je za take razmere presenetljivo dobra udeležba. Kot vsako leto so tudi letos prišli iz vse Slovenije. Med moškimi so bili po kategorijah najhitrejši Anej Likar, Jadran Nardin, Miro Vogrič, Marko Tratnik, Jernej Krkoč,

Robi Erzetič, Jan Berčon, Žiga Kravanja, Tim Žgajnar in Mark Žgur.

Najhitrejša dekleta pa so bile Neja Mužina, Ema Rodman, Karin Cukjati, Lara Strgaršek, Hana Kranjec, Mateja Adrovič, Metka Kenda, Zrimšek Andreja Vrečar in Rada Milič.

Najmlajši tekač je bil Mark Žgur, ki je 300 m pretekel v času 1:33, najmlajša tekačica pa Gaja Furlan, ki je za isto razdaljo rabila 2:32. Najstarejša, vendar polna energije in mladostnega videza, je prišla v cilj Rada Milič s časom 35:17 za razdaljo 6000 m. Najstarejši moški pa je isto razdaljo pretekel v času 51:10 - Fabio Ivančič.

Tekače je na cilju čakal vroč čaj, pecivo in sadje, najboljši pa so bili nagrajeni z medaljami in praktičnimi nagradami. Vsi pa so za spomin lahko domov odnesli veliko količino kamenjskega blata.

 

M. Č., foto Denis Šušmelj

Oglejte si tudi