Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
9°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Humanitarni koncert v Ajdovščini

Medobčinsko društvo prijateljev mladine iz Ajdovščine prireja 15. novembra 2014 ob 17.00 v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini humanitarni koncert.

Na koncertu, ki ga bo vodila in povezovala Hanca Blažko, bodo nastopili Vili Resnik, tolkalska skupina La Konga, vokalno instrumentalna skupina Pritrkovalci Lokavec (nastopili so tudi na Slovenija ima talent), violistka Barbara Grahor in mednarodno znani tolkalec Dejan Štemberger s hangom, mlada pesnica Hana Volk in vrhunski plesalci Funky rockers, predstavile pa se bodo tudi glasbeno nadarjene družine iz Vipavske doline.

Prikupno in razigrano sceno so nam pod vodstvom Silve Copič pomagali izdelati otroci, ki so se z nami družili na ustvarjalnih delavnicah med jesenskimi počitnicami.

Sredstva, zbrana z vstopnino, bodo namenjena projektu Pomežik soncu - omogočimo počitnice vsem otrokom. Sklad Pomežik soncu je vsako leto premajhen, da bi lahko omogočili nekaj dni sproščenega uživanja v obmorskih letoviščih v družbi vrstnikov tistim otrokom, ki bi to najbolj potrebovali. Tistim otrokom, ki so že tako ali tako prevečkrat izključeni samo zato, ker nimajo modernih oblačil, superg ali mobitelov. Tistim, katerih starši ne zmorejo.

S svojo udeležbo na humanitarnem koncertu nam boste pomagali naslednje poletje razveseliti še več otrok, kot bi jih uspeli sicer, vi pa boste uživali v ustvarjalnosti mnogih talentov iz Vipavske doline – vabljeni!

MDPM

Oglejte si tudi