Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
6°C
JUTRI
16°C
3°C
Oceni objavo

Zagotavljanje promocije izobraževanja odraslih in kakovosti programov na Ljudski univerzi Ajdovščina

Kakovost storitev Ljudske univerze Ajdovščina nam je izrednega pomena. Skrb za kakovost je proces, ki se nikoli ne konča. Vedno smo lahko še boljši.

V četrtek, 15. maja, smo predstavili delo skupine in svetovalke za kakovost na Ljudski univerzi Ajdovščina. Govorili smo tudi o promociji izobraževanja odraslih, saj je to glavno poslanstvo Tedna vseživljenjskega učenja, v katerem smo izvedli omenjeni dogodek.

Presoja kakovosti lastnega dela poteka že od leta 2006 po modelu samoevalvacije PONUDIMO ODRASLIM KAKOVOSTNO IZOBRAŽEVANJE – POKI, s pomočjo metod anketiranja, analize dokumentacije, intervjuvanja in zgledovanja. Na podlagi rezultatov uvajamo izboljšave. Našim udeležencem izobraževalnih programov, predavateljem, partnerjem in zaposlenim se trudimo zagotavljati najboljše programe, pogoje za delo, osebnostno in strokovno rast ter pri delu upoštevati predloge, pobude, mnenja, kritike, pohvale. K temu nas zavezujejo vizija, poslanstvo in vrednote ter Listina kakovosti Ljudske univerze Ajdovščina.

Helena Furlan

Oglejte si tudi