Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
5°C
NED.
16°C
1°C
Oceni objavo

KAŠev poletni natečaj

Sončni žarki nas prijetno grejejo in vabijo na plano, poletna oblačila so v omarah že našla svoj prostor in prav kmalu bomo brezskrbno stekli v poletje!

Nekateri se boste podali na obisk gora, drugim je ljubše plavanje v morju, ležerno ležanje na plaži in lovljenje sončnih žarkov ali pa morda uživanje v senčki borovcev s sladoledom in dobro knjigo v roki.

Možnosti za preživljanje poletja je veliko, ampak samo eden je KAŠev natečaj za NAJIZVIRNEJŠO POLETNO RAZGLEDNICO!

Ko boste 'z možgani na off' uživali v brezskrbnih počitniških dneh, se spomnite na nas in na naslov Klub Ajdovskih študentov in dijakov, Cesta IV. prekomorske 61, 5270 Ajdovščina, pošljite razglednico ter z nami delite svoje poletne dogodivščine. Ni pomembno, kje se boste potepali, pišite nam in dodajte svoj del v nastajajoči mozaik razglednic. Veseli bomo poletnih utrinkov vsakega izmed naših članov.

Pošiljatelja, ki se bo z izvirnostjo razglednice najbolj izkazal, pa čaka lepa nagrada – brezplačen vstop na vse KAŠeve koncerte v Baru Hiša mladih v naslednji koncertni sezoni! Natečaj se prične z uradnim koledarskim začetkom poletja in traja do 21.9. Kriterij za izvirnost je tako izgled kot tudi vsebina razglednice.

Naša ekipa vam želi prijetno poletje, polno nepozabnih dogodivščin. Pred skokom v morje pa ne pozabite – pišite, pesnite, rišite ali barvajte in si priskrbite svoje mesto na prihajajočih KAŠevih koncertih.

Klub ajdovskih študentov in dijakov

 

Oglejte si tudi