Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
6°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

Vse je mogoče za Šturje

Veliko smeha in zabave boste lahko spremljali v novi sezoni zabavne oddaje na RTV Slovenija Vse je mogoče. Bodite pozorni, če med publiko koga poznate.

V nedeljo, 31. januarja, smo se učenci izbirnih predmetov televizija in šolsko novinarstvo odpravili v Ljubljano na snemanje zabavnega in uspešnega šova Vse je mogoče. Da ne bi zamudili snemanja oddaje, smo morali od doma že ob 12.00, a ni nam bilo žal. Celo ostalo nam je še pol ure prostega časa. Sprehodili smo se do Tromostovja in Glavnega trga. Saj poznate: megla, dež, nedeljski mir in tišina. A kar je sledilo, zagotovo ni bila izguba časa.

Prišli smo na RTV Slovenija, v snemalni studio, si hitro poiskali proste sedeže in občudovali na novo urejen “poševni oder”.

Seveda, nobeno snemanje oddaje ni zanimivo brez animatorja. Pred začetkom šova nas je zabaval in predstavil protokol obnašanja publike med snemanjem. Dogajanje med snemanjem je bilo fantastično, saj je bilo občinstvo ves čas dobre volje in nasmejano.

Od drugih snemanj, ki smo si jih že ogledali v okviru pouka, se je to razlikovalo v tem, da oddaja ni bila snemana v živo. Če je šlo kaj narobe, smo morali določene dele ponoviti. Vendar to ni predstavljalo posebnega problema, saj so v studiu odlični profesionalni kamermani. 

Tokrat je Bojan Emeršič zopet povabil šest znanih obrazov, ki so se v vseh izzivih in igrah dobro odrezali in nam ustvarili zabavno in prijetno popoldne. Najboljši izziv je bil poševni oder, kjer se je zapletala lažna ljubezenska zgodba. Glede na to, da smo kar tri ure sedeli v studiu in je bilo kar malce naporno, smo zelo uživali in s seboj odnesli še eno nenavadno izkušnjo.

Ljubljano smo zapustili ob 18:00 in bili v eni uri doma.

učenka Flora Hodak

Oglejte si tudi