Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za ponedeljek, 20.02.2017

oblačno
Ponoči bo sprva pretežno jasno, proti jutru se bo zmerno pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 5 stopinj C.
2°C | 11°C
torek, 21.02.2017
2°C | 11°C
sreda, 22.02.2017
3°C | 12°C
četrtek, 23.02.2017
7°C | 12°C
petek, 24.02.2017
8°C | 11°C
Opozorila
Ponedeljek, 20.2.2017 ob 16h
Dodatnega opozorila ni.
2°C
11°C
oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Šolstvo Osnovna šola

Šturske gurmanke ponovno postregle ......


OSNOVNA ŠOLA

| |
25.04.2016      16:02
A A

Šturske gurmanke ponovno postregle kulinarične presežke


V sredo, 20. aprila 2016, je v Grand Hotelu Union v Ljubljani potekalo zaključno vseslovensko tekmovanjev poznavanju in pripravi avtohtonih jedi.V finalu se je pomerilo 28 predhodno kvalificiranih ekip iz celotne Slovenije in zamejstva.


Deli:

Z naše šole smo se na zaključno predstavitev uvrstile ŠTURSKE GURMANKE, Nika Curk, Tonija Kobal, Taša Ličen, Tanaja Odartermentorica Petra Ušaj.

Gurmanke smo tudi tokrat po oceni strokovne komisije pripravile izjemno okusne in dovršene jedi ter jih prav tako tudi postregle in predstavile. Žirijo so prepričale s pečenimi bleki nekoč in danes ter polentnimi prigrizki s pršutom.

Organizatorka projekta »Kuhna pa to«, Anka Peljhan, je komentirala, da smo bile boljše od najboljših in da smo s svojim nastopom ponovno dokazale, kako lahko osnovnošolska ekipa s postreženimi jedmi prepriča najelitnejšo kulinarično komisijo.

Šturske gurmanke




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Ajdovščina!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Časopis Latnik
Številka: 183
Izšla: 27.01.2017
Poglej Pdf
Prelistaj E-izdajo

Bodite prvi pri oddaji mnenja.