Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
13°C
7°C
Oceni objavo

Pomladno rajanje na OŠ Col

Vsako leto v aprilu, s prireditvijo Pomladno rajanje, pozdravimo pomlad, ki se po dolgi zimi, še obotavljajoče, priplazi iz Vipavske doline na Col.
Tako je bilo tudi letos na delovno soboto, 11. aprila, ko je toplo sonce že prijetno grelo in narisalo nasmehe na obrazih staršev, starih staršev ter vseh, ki so v velikem številu zbrali v telovadnici naše šole. Nastopili so vsi učenci od 1. do 5. razreda z zanimivimi dramskimi  in pevskimi  točkami. Nastopila je tudi dramska skupina predmetne stopnje in učenke plesne šole ADC. Učenci, ki obiskujejo Zdrav življenjski slog, so se izkazali s spretno izvedenimi gimnastičnimi vajami.

Ob zaključku prireditve pa se nam je prvič predstavil tudi pihalni orkester Glasbene šole Ajdovščina pod vodstvom prof. Andreja Kobala, bivšega učenca naše šole. Z odigranimi skladbami so navdušili vse poslušalce. V orkestru so nastopili tudi trije učenci naše šole.

Po prireditvi pa je bil tudi bazar z izdelki naših učencev,  na katerem smo zbirali prostovoljne prispevke za šolski sklad.

Smiljana Krapež

Oglejte si tudi