Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
6°C
JUTRI
16°C
3°C
Oceni objavo

Dan gibanja in druženja generacij

V soboto, 17. maja 2014, smo na Osnovni šoli Šturje Ajdovščina že četrtič o organizirali dan dejavnosti za vse generacije, ki se ga je udeležilo veliko staršev, starih staršev ter bratov in sester naših otrok.
Vseh skupaj se nas je zjutraj pred šolo zbralo okrog 300. Poleg skupinskega pohoda po učni poti do izvira Hublja in nazaj, po kateri sta nas vodila planinca Blaž in Vlado, so udeleženci lahko preizkusili svojo vzdržljivost na testu hoje in si ogledali ali se aktivno udeležili športnih aktivnosti, ki smo jih pripravili za učence. To so bile: učenje pajduškega ora in sirtakija pod vodstvom makedonskega prostovoljca Aleksandra Blaževskega, aerobike pod vodstvom naše bivše sodelavke Ane Mavri, nordijske hoje pod vodstvom naših zunanjih sodelavk Tamare Kofol in Alenke Naglost, učenje ljudskega plesa in druge šaljive in družabne igre pod vodstvom naših učiteljic in učiteljev. Dan smo zaključili z odbojkarsko tekmo med učenci in starši.

Zahvaljujemo se Zdravstvenemu domu Ajdovščina, Medobčinskemu društvu prijateljev mladine Ajdovščina  Planinskemu društvu Ajdovščina in vsem staršem za udeležbo in pomoč pri organizaciji.

Kolektiv OŠ Šturje

Oglejte si tudi