Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Spremenjen urnik Centra za transfuzijsko dejavnost v Šempetru

Krvodajalke in krvodajalce obveščamo, da v Centru za transfuzijsko dejavnost v Šempetru, ki se nahaja v stari stavbi šempetrske bolnice, zaradi prenove do nadaljnjega oziroma vsaj do konca leta 2014 ne bo popoldanskih odvzemov krvi.

Dopoldanski urnik pa ostaja nespremenjen. Odvzemi bodo tako še naprej vsak torek in petek od 8. do 12. ure. V primeru, da je odvzemni dan praznik, pa odvzemov ni.

Krvodajalke in krvodajalce lepo prosimo za razumevanje in upamo, da jim bo ustrezal tudi dopoldanski urnik. Prenova oddelka je potrebna in prepričani smo, da bomo v lepše prostore še raje stopali.

Vse, ki se boste odločali za darovanje krvi, vabimo, da si pred tem ogledate spletno stran www.daruj-kri.si, kjer so dnevno osveženi podatki o zalogah krvi po krvnih skupinah v obliki polnih, manj polnih ali praznih epruvet. Tako boste lahko seznanjeni, kakšne so potrebe po vaši krvni skupini. Na spletni strani najdete tudi povezavo do mobilne aplikacije, ki vas opozarja, kdaj lahko ponovno darujete kri, vas seznanja s krvodajalskimi akcijami, ki trenutno potekajo, in stanjem zalog krvi.

Irena Žgavc

Oglejte si tudi