Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Selitev in nov urnik Centra za transfuzijsko dejavnost Nova Gorica

Krvodajalke in krvodajalce obveščamo, da bo predvidoma v aprilu odprtje prenovljenih prostorov Centra za transfuzijsko dejavnost Nova Gorica v stari stavbi šempetrske bolnice.

CTD Nova Gorica je v času prenove prostorov od decembra 2014 deloval na začasni lokaciji v bivši stavbi ICIT, Polje 12, Šempeter. V primeru, da nameravate v aprilu v CTD Nova Gorica darovati kri, vas prosimo, da jih predhodno pokličete na telefon 05/330-1173 in se pozanimate, kje bo organiziran odvzem.

Ko se bo CTD Nova Gorica preselil nazaj v prenovljene prostore v šempetrsko bolnico, se bo spremenil tudi urnik delovanja Centra. Po novem bodo odvzemi krvi vsak torek in sredo od 7.30 do 11. ure.

Vse, ki se boste odločali za darovanje krvi, vabimo, da si pred odhodom ogledate spletno stran www.daruj-kri.si, kjer so dnevno osveženi podatki o zalogah krvi po krvnih skupinah v obliki polnih, manj polnih ali praznih epruvet. Tako boste lahko seznanjeni, kakšne so potrebe po vaši krvni skupini. Na spletni strani najdete tudi povezavo do mobilne aplikacije, ki vas opozarja, kdaj lahko ponovno darujete kri, vas seznanja s krvodajalskimi akcijami, ki trenutno potekajo, in stanjem zalog krvi.

Že vnaprej najlepša hvala, če boste solidarni!

Irena Žgavc

Oglejte si tudi