Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
13°C
7°C
Oceni objavo

Vera Kodrič: Uresničile so se mi še zadnje želje

V avgustovski številki Latnika sem objavila prispevek s katerim sem na kratko podala poročilo o delu v organizaciji Rdečega križa, kjer sem bila predsednica v mandatnem obdobju od 2006 do 2014 in najavila slovo od te funkcije.

Omenila sem, da je bilo največ dela in truda vloženega v reševanje prostorske problematike in da nestrpno pričakujemo dan, ko se bomo lahko preselili v nove prostore na isti lokaciji. Zato vas z veseljem obveščam, da se je to dokončno zgodilo v sredini letošnjega novembra. Prostori so novi, lepi in zaradi uporabe dvigala dosegljivi vsem, ki so se znašli v stiski in potrebujejo socialno ali drugačno obliko pomoči. Namenjeni pa so tudi za izobraževanje na tečajih prve pomoči za voznike in delovne organizacije. Nujne prostore pa so dobili tudi člani ekipe prve pomoči, da se lahko usposabljajo na enem mestu, saj je njihova prisotnost v primeru naravnih ali drugih nesreč zelo pomembna.

Volilni zbor članov RKS OZ Ajdovščina je bil v torek,16. 12. 2014. Ta dan je bil izvoljen za predsednika OZ Rajko Troha. Ob tej priložnosti se mu zahvaljujem za razumevanje in pripravljenost, da je na mojo pobudo prevzel to funkcijo, zato iskrene čestitke k izvolitvi. Njemu in vsem sodelavcem ter uporabnikom želim, da bi se v novih prostorih prijetno počutili in da bi imeli čim manj dela pri reševanju socialnih in drugačnih stisk občanov. 

Pred dokončnim odhodom in ob zaključku leta, mi dovolite, da se še enkrat iskreno zahvalim vsem bivšim in sedanjih krvodajalcem, prostovoljcem in donatorjem za njihova človekoljubna dejanja, v novem letu pa vse dobro in da bi doživeli še veliko lepih in nepozabnih trenutkov.

Vera Kodrič

Oglejte si tudi