Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Tradicionalno srečanje invalidov na Nanosu

Prva julijska sobota je že vrsto let dan, ko se člani Društva invalidov Ajdovščina - Vipava srečamo na Nanosu pri Abramu. To je dan, ko svoje težave, bolečine, skrbi in probleme pustimo v dolini in se tu srečamo s prijatelji, znanci, sorodnimi dušami, se poveselimo, poklepetamo, zaplešemo in nadihamo svežega zraka.
Letos je bilo to druženje še bolj veselo, saj so se nam pridružili še člani društev invalidov iz Postojne, Logatca, Vrhnike, Hrastnika, Izole, Dornberka, Tolmina, Idrije … Skupno število udeležencev je preseglo številko 360 (8 avtobusov).

Zelo lepo je bilo pogledati vso to veliko skupino veselih, nasmejanih ljudi, ki so se veselo zavrteli in razgibali ob zvokih Ansambla Javor, ki že vrsto let skrbi za dobro razpoloženje na srečanju.

Organizirali smo tudi bogat srečelov in ugibali težo pršuta. Ob tej priliki se iskreno zahvaljujemo vsem sponzorjem – donatorjem za finančno pomoč in darovane izdelke.

V sončnem dnevu je čas prehitro minil in na svoje domove smo se odpravili veselo razpoloženi in z obljubo, da se prihodnje leto spet srečamo in poveselimo.

Miran Peršolja

Oglejte si tudi