Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Športno v pomlad in poletje

Klub Šport Ani je v novo leto skočil s polnim zagonom. Čeprav drsimo že skoraj proti sredini leta, intenzivno brbotanje idej ne pojenja in rojevajo se novi projekti.

Zagnano pripravljajo nove ovire za najmlajše, da bo dogodek miniWOTR še boljši, kot je bil lanski, ko je potekal prvič. Bilo pa je zabavno, tako otrokom, ki so se ga udeležili kot staršem, ki so jih spodbujali. MiniWOTR se bo odvijal konec avgusta, a se lahko prijavite že danes!

V maju bodo raziskovali rimsko Ajdovščino. Dogodek Raziskuj z nami je namenjen najmlajšim, ki se v družbi svojih staršev sprehodijo po poteh Rimske Ajdovščine. Tudi letos bo dogodek poln presenečenj; k sodelovanju so povabili pravega rimskega vojaka društva Vespesjan - vabljeni, da se pridružite odkrivanju Ajdovščine, ki se bo odvijala 22. maja. Raziskovali pa bodo tudi Lokavec, ki skriva zanimive zgodbe. Te bo pripovedoval škrat Ulala; z njim se boste lahko potepali po Lokavških ulicah, in sicer 16. junija.

Otroke in odrasle pa vabijo v vedno zanimiv in zabaven program Rolaj z nami, v katerem se udeleženci učijo spretnosti na rolarjih. Namenjen je otrokom od 5. leta starosti, vabljeni pa tudi starši oziroma vsi, ki se želite naučiti te športne veščine. Izvajali ga bodo v mesecu maju in juniju.

Če so prejšnji programi že uveljavljeni, pa načrtujejo tudi novost; poletno varstvo za vse otroke, ki bodo želeli kakšen vroč poletni preživeti drugače in v dobri družbi. Kako in kdaj bo varstvo potekalo v sodelovanju z MC Hiše mladih, pa si lahko preberete na spletni strani kluba.
Skratka dogodkov, ki jih v klubu pripravljajo, ne manjka. Več o programu si lahko preberete na spletni strani www.klubsportani.weebly.com.

IB

Oglejte si tudi