Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Prvič na stojnicah v Vipavi

Na prireditvi Vipavska trgatev smo se na stojnicah letos prvič pojavili tudi člani Društva psoriatikov Slovenije, Podružnica Primorska s sedežem v Ajdovščini, kjer imamo 48 članov, v Vipavi pa 11. V Podružnici Primorska nas je skupaj 207.

Na stojnicah smo ljudem predstavili našo dejavnost in društveno literaturo, kamor spada tudi redno glasilo Društva psoriatikov Slovenije 'Za prostor pod soncem'. Z obiskom stojnice smo bili zelo zadovoljni, saj smo pridobili kar nekaj novih članov. Društvo deluje neprekinjeno že 16. leto, ustanovljeno pa je bilo že prej. O naši dejavnosti so redne informacije na voljo tudi na spletni strani.

Stojnico smo imeli v sodelovanju z Društvom vojnih veteranov Slovenije, skupino pohodnikov Nanos - Triglav, s katerim se družimo in medsebojno podpiramo. To društvo je za deseti jubilejni pohod letos izdalo zbornik z naslovom 'Domovina Triglava'.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem, ki so nam omogočili brezplačno možnost naše promocije in hvala tudi vsem našim članom, ki so nam pomagali ob stojnicah.

Marjan Vidmar, predsednik Društva psoriatikov Podružnica Primorska

Oglejte si tudi