Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
18°C
6°C
Oceni objavo

Konec poletja na Gori

Konec poletja Goro zaznamujejo zanimive prireditve. Člani ŠKTD Sinji Vrh smo v nedeljo pripravili že 4. tek na Angelsko Goro.
Kljub izredno vročemu vremenu, se je iz starta pri izviru Hublja pognalo kar 68 gorskih tekačev. Na poti do cilja, ki je bil na Otlici, sta tekmovalce čakali dve okrepčevalnici z vodo, na cilju pa so se lahko osvežili s sadjem in hladno pijačo ter pojedli odlično malico.

Po zasluženem okrepčilu, pa je bil čas za podelitev medalj najboljšim.

Zmagovalec 4. teka je postal (oz. ostal) Nejc Lokar iz Lokavca, na drugo stopničko je stopil Uroš Vodopivec, tretji pa je bil Simon Strnad. V ženski kategoriji je zmagala Ana Čufer pred Mihaelo Tušar in Uršo Trobec. Tek šteje tudi za točkovanje primorskih gorskih tekov.

Organizatorji smo bili s tekom izredno zadovoljni. Največja pohvala za nas je videti zadovoljne in nasmejane tekmovalce na cilju.

V društvu pa smo v teh dneh že usmerjeni v našo naslednjo prireditev – Angelsko nedeljo. Letos bo prvič dogajanje dvodnevno. V soboto, 5. septembra ob 20h bo v OŠ Otlica koncert »Slovo poletju z dalmatinsko glasbo« . Nastopila bo domača vokalna skupine Bronzine ter Klapa Planta, v nedeljo pa se začne dogajanje že zjutraj, z mašo ob 10h, in nadaljuje v popoldanskih urah z noro zabavo. Za to bodo poskrbeli: Ansambel Gregorja Kobala, Plesni center ADC ter Skupina Gadi. Seveda bo na prireditvi poskrbljeno za bogat srečelov, šacanje pršuta ter obilo druge zabave. Obiščite nas na Otlici, ne bo vam žal!

Kristina Peljhan

Oglejte si tudi