Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Dedek Mraz obdaroval

v organizaciji Društva Sožitje je 20. decembra, v večernih urah, v VDC Ajdovščina (enota VDC Ajdovščina - Vipava) potekalo obdarovanje članov društva.
Najprej so nas s svojim nastopom razveselili tamburaši iz Vipave. Po nastopu tamburašev je sledil nastop naših članov društva, ki so odigrali kratko dramsko igro z naslovom Zvezdica želja. Po odigrani dramski igri o toplih, preprostih, iskrenih želja in o medčloveški svetlobi, je končno napočil prihod dedka Mraza. Med obdarovanjem članov za dedka Mraza je naše člane nenapovedano obiskal tudi priljubljeni Primož Forte – bolj znan kot Avguštin ali Gušto iz zelo priljubljene serije Ena žlahtna štorija. Z večino od članov društva se je v nadvse veselem vzdušju slikal, jim razdelil kartice z avtogramom in se na koncu v objemu toplega pozdrava tudi poslovil.

Program pa se je odvijal naprej. Dedek Mraz je nadaljeval z obdarovanjem. Ob koncu programa je svoje mesto našla še glasba Maura Deferrija. Ob radoživem igranju in petju smo nekaj pojedli in popili, počasi napolnili plesišče ter veselo in radostno zaplesali.

Ja, in tudi vam veliko daril medsebojne radosti, širokega veselja, iskrene ljubezni.

 

Katja Krkoč in Danijela Deferri,

Društvo Sožitje Ajdovščina - Vipava

Oglejte si tudi