Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
6°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

Vsi imamo radi… ADC

Da ta trditev drži, je Plesni center ADC dokazal v nedeljo, 20.12.2015, s tem, ko je napolnil Športni center Police vse do zadnjega. Prireditev, ki so jo poimenovali Božično novoletna produkcija, je bila namenjena plesalcem in njihovim staršem.
V ADC plešejo vse generacije in to različne zvrsti plesov. Najmanjši člani, ki so se predstavili ne štejejo več kot dve leti, najstarejše pa se gibljejo okrog sedemdeset in čez. Predstavili so se torej najmlajši otroci, predšolski, osnovnošolski otroci, srednješolci, skupina, ki obiskuje Zumbo, tekmovalne skupine hip hopa vseh kategorij; pionirji, mladinci in člani ter letos na novo ustanovljena skupina Osnovnošolskih tekmovalcev , pozabiti pa ne smemo tudi na skupino Hip hop bejbe. Dogodek je povezovala Sanda Hain in kot vedno s svojim čudovitim  glasom in nastopom vodila množico, da so z aplavzi podpirali vsako točko, ki se je predstavila. Čisto na koncu prireditve so otroci poklicali Božička, ki jih je presentil s svojim plesnim nastopom in darili.

Plesalci in plesalke so se predstavile predvsem v hip hopu, vendar je bilo, glede na to, da so se v letošnji produkciji« sprehodili po različnih državah sveta«, od Slovenije, Mehike,Amerike, Avstalije, Havajev, obiskali so tudi Orient, videti tudi druge zvrsti plesa.

Plesni vodji Alice Stojko Saliu in Elena Mikuž pravita, da sta ponosni čisto na vsakega plesalca oziroma plesalko  in da sta hvaležni vsem, kateri jim zaupajo in podpirajo. Zaslužni, da je včerajšnja produkcija uspela so  prav tako njuni pomočniki in trud katerega vlagajo v svoje delo je bil v nedeljo z vsemi zadovoljnimi obrazi in pohvalami poplačan.

 A.S.S.

 

Oglejte si tudi