Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

Punk – rockerska žlahtna kapljica

Le vprašanje časa je bilo, pričakovati je bilo, da se bo za tovrstno potezo odločil kateri izmed dolinskih vinarjev, glede na to da gre žlahtna kapljica lažje po grlu z dobro muziko, a glej ga zlomka, prehiteli so nas Štajerci.
V ptujski kleti so se odločili za posebno polnitev kakovostne žlahtne kapljice in jo poimenovali Elvis Jackson by Pullus, po zadnja leta eni izmed največjih glasnikov in nosilcev imena Vipavske doline in Slovenije, širom Evrope, primorsko štajerski punk rockerski glasbeni atrakciji Elvis Jackson, ki trenutno navdušujejo doma in v tujini s skladbo Window in se trenutno nahaja na prvem mestu tujega dela lestvice Stop Pops 20 in napoveduje novi album. Posebno polnitev so ptujska klet in Elvisi predstavili 26. junija 2013 v Pucciniju v BTC v Ljubljani in predstavitev kronali z akustičnim koncertom.                   

Elvisi tudi letošnje poletje preživljajo na domačih in evropskih festivalskih odrih, 3. julija na enem najbolj priljubljenih festivalov na Češkem, blizu mesta Hradec Kralove, cca. 100 km od Prage, kjer so si glavni oder delili s skupinami kot so Papa Roach, Billy Talent, Queens of the Stone Age, Gogol Bordelo, Bloc Party, Dubioza Kolektiv in drugimi, potem pa so se družno s Papa Roach in Billy Talent odpravili v Ljubljano na največji slovenski festival Rock Otočec 2013,  dan kasneje  na Planino pri Sevnici na festival Klumpanje, 12. julija so godli v sklopu obfestivalskega dogajanja filmskega festivala v Pulju (HR), tudi dan potem so še ostali v gosteh pri naših južnih sosedih in nastopili na festivalu Ljeto v gradu Zrinskih v Čakovcu, 20. julija so ga žgali na Švic festu v Trebnjem, v začetku avgusta bodo v nemškem Beelenu,  17.  avgusta  na Summer festu ob Ivarčkem jezeru, 24. avgusta  na Štour festu v Hrastniku, 13. septembra na Dynamu v švicarskem Zurichu,

dan kasneje v avstrijskem Attnang-Puchheimu in poletno turo zaključijo na Rovte Rock

Festivalu 2013, 20. septembra  v Rovtah - več na www.elvisjackson.com.

 

Tekst Ksimeroni, foto arhiv EJ

Oglejte si tudi