Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
4°C
ČET.
16°C
4°C
Oceni objavo

Piknik zakonskih skupin iz Kamenj in Črnič

Konec maja smo v zakonskih skupinah Kamnje in Črniče zaključili tretje leto naših srečevanj po programu gibanja Družina in življenje, ki ga vodita zakonca Siter. Na zadnjem srečanju v maju smo se dogovorili, da se, tako kot pretekli dve leti, srečamo na skupnem pikniku

In res - načrt smo uresničili v nedeljo, 8. junija, ko  se nas je sedemnajst parov obeh zakonskih skupin skupaj z otroki sredi dneva zbralo v prečudovitem naravnem okolju nad vasjo Potoče. Vroč, a v senci kar prijeten dan, je pripomogel k veselemu razpoloženju. Ob dobrotah z žara naših zvestih kuharjev, ob številnih sladkih dobrotah naših zakonskih partneric, v veselem klepetu in ob športnih aktivnostih, je dan minil kot bi mignil. Zahvalili smo se  Gospodu, našemun duhovnemu voditelju, župniku Rafku Klemenčiču in obema voditeljskima paroma za vse, kar smo bili deležni na naših srečanjih v preteklem šolskem letu.

Po kratkem pričevanju vsakega zakonskega para smo ugotovili, da naša srečanja pomembno prispevajo k graditvi zakonskih odnosov in pomagajo premagovati težave, ki so sestavni del našega družinskega življenja. Bili smo enotenga mnenja, da vsi v jeseni prestopimo v četrti letnik, pa tudi novi člani boste dobrodošli.

Niko Ličen

Oglejte si tudi