Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za petek, 28.04.2017

pretežno oblačno
Popoldne bo oblačno in deževno, vmes lahko tudi zagrmi. Najmanj dežja bo na vzhodu ob meji s Hrvaško, kjer bo začelo močneje deževati šele zvečer ali ponoči. Jugozahodni veter bo nekoliko oslabel. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 17, v jugovzhodnih krajih do 21 stopinj C.
13°C | 17°C
sobota, 29.04.2017
8°C | 20°C
nedelja, 30.04.2017
3°C | 19°C
ponedeljek, 01.05.2017
6°C | 18°C
Opozorila
Četrtek, 27.4.2017 ob 13h
Do petka dopoldne bo padla večja količina dežja. Zato bodo v četrtek močneje narasli vodotoki v zahodni in južni ter deloma v severni Sloveniji, v noči na petek in v petek dopoldne pa tudi drugod. Danes zvečer bo povišano tudi plimovanje morja.
13°C
17°C
pretežno oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Obvestila Dogodki

Mesnica Rovtar tudi v Mlinčku


DOGODKI, OSTALO

| |
24.02.2015      19:30
A A

Mesnica Rovtar tudi v Mlinčku


Robertov oče je ustanovil ROSTEP d.o.o. leta 1993. Dejavnost, ki se ukvarja s predelavo mesnin je sin Robert prevzel leta 2000 in poslovanje podjetja tudi razširil. Danes se tako lahko pohvalijo s predelovalnico mesa, mesnico v C2 v Ajdovščini, mesnico na tržnici v Kopru, HoReCa – dobavo mesnin hotelom, restavracijam in družbam z javno prehrano. Nazadnje smo bili v začetku meseca priča zelo uspešni otvoritvi mesnice v Mlinčku, Mlinotestovi trgovini, diskontu v Ajdovščini.


Deli:

Kupci so se ob otvoritvi kar nalezli dobrega vzdušja, ki se je valilo okoli 'novega dela' v trgovini. Sproščeno so popili kozarček vina ali domačega likerja, ter si postregli z odličnim Rovtarjevim pršutom. Od suhomesnatih izdelkov pridelujejo le pršut, za katerega je prva faza obdelave soljenja v predelovalnici, druga faza sušenja in zorenja pa v zorilnici. Manjši pršuti gredo v prodajo po 12-ih do14-ih mesecih, večji pa od 22 mesecev dalje. Prodaja se v vseh oblikah; s kostjo, polovice, kot narezana delikatesa, četrtinke, kocke. Poleg tega, pa njihove mesnice ponujajo tudi najrazličnejše sveže meso, od tega je govedina izključno iz lokalne reje, in razne polpripravljene izdelke, kamor spadajo pečenice, čevapčiči, pikantne klobase in razne rolade z nadevi.

Kupcem je tudi zelo pomembna sledljivost izvora mesa in ker je pri njih ta 100% so z njimi izredno zadovoljni in se vedno znova vračajo.

»Srečni smo, da je otvoritev uspešna in če bo odziv ljudi tudi v prihodnje tak kot danes, bo to absolutno nad pričakovanji« nam je povedala Rovtarjeva gospodinja in gospa.

 

Ana K




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Ajdovščina!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Časopis Latnik
Številka: 185
Izšla: 31.03.2017
Poglej Pdf
Prelistaj E-izdajo
Koledar dogodkov Preglej vse
April 27 28 29 30 1 2 3 4 5 6
28.04.2017 | Družabni dogodki
Koncert: Sara Renar
01.05. - 02.05.2017 | Družabni dogodki
Koncert: Anne m. Christiansen + Pacino
05.05. - 06.05.2017 | Družabni dogodki
Koncert: Buran
06.05. - 07.05.2017 | Družabni dogodki
Koncert: Canine
28.04.2017 | Družabni dogodki
Koncert: Sara Renar
29.04.2017 | Družabni dogodki
Hardcore v žilo: Mališa Bahat, Mysery for a living in Nailed in
01.05. - 02.05.2017 | Družabni dogodki
Koncert: Anne m. Christiansen + Pacino
03.03. - 30.11.2017 | Tečaji in delavnice
PREDAVANJA IN DELAVNICE PREDELAVE SADJA, ZELIŠČ V UČNEM CENTRU BRJE 2017
05.05. - 06.05.2017 | Družabni dogodki
Koncert: Buran

Bodite prvi pri oddaji mnenja.