Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za sreda, 25.01.2017

pretežno jasno
Ponoči bo zmerno do pretežno oblačno, prehodno se bo nekoliko pooblačilo tudi v višjih legah in na Primorskem. Tam se bo burja nekoliko okrepila. Ponekod na jugu bo občasno lahko naletaval sneg. Najnižje jutranje temperature bodo od -12 do -6, na Primorskem okoli 0 stopinj C.
-3°C | 7°C
četrtek, 26.01.2017
-5°C | 5°C
petek, 27.01.2017
-6°C | 8°C
sobota, 28.01.2017
-4°C | 7°C
nedelja, 29.01.2017
0°C | 8°C
Opozorila
Torek, 24.1.2017 ob 18h
Dodatnega opozorila ni.
-3°C
7°C
pretežno jasno
Nahajaš se tukaj: Novice Obvestila Dogodki

Mesnica Rovtar tudi v Mlinčku


DOGODKI, OSTALO

| |
24.02.2015      19:30
A A

Mesnica Rovtar tudi v Mlinčku


Robertov oče je ustanovil ROSTEP d.o.o. leta 1993. Dejavnost, ki se ukvarja s predelavo mesnin je sin Robert prevzel leta 2000 in poslovanje podjetja tudi razširil. Danes se tako lahko pohvalijo s predelovalnico mesa, mesnico v C2 v Ajdovščini, mesnico na tržnici v Kopru, HoReCa – dobavo mesnin hotelom, restavracijam in družbam z javno prehrano. Nazadnje smo bili v začetku meseca priča zelo uspešni otvoritvi mesnice v Mlinčku, Mlinotestovi trgovini, diskontu v Ajdovščini.


Deli:

Kupci so se ob otvoritvi kar nalezli dobrega vzdušja, ki se je valilo okoli 'novega dela' v trgovini. Sproščeno so popili kozarček vina ali domačega likerja, ter si postregli z odličnim Rovtarjevim pršutom. Od suhomesnatih izdelkov pridelujejo le pršut, za katerega je prva faza obdelave soljenja v predelovalnici, druga faza sušenja in zorenja pa v zorilnici. Manjši pršuti gredo v prodajo po 12-ih do14-ih mesecih, večji pa od 22 mesecev dalje. Prodaja se v vseh oblikah; s kostjo, polovice, kot narezana delikatesa, četrtinke, kocke. Poleg tega, pa njihove mesnice ponujajo tudi najrazličnejše sveže meso, od tega je govedina izključno iz lokalne reje, in razne polpripravljene izdelke, kamor spadajo pečenice, čevapčiči, pikantne klobase in razne rolade z nadevi.

Kupcem je tudi zelo pomembna sledljivost izvora mesa in ker je pri njih ta 100% so z njimi izredno zadovoljni in se vedno znova vračajo.

»Srečni smo, da je otvoritev uspešna in če bo odziv ljudi tudi v prihodnje tak kot danes, bo to absolutno nad pričakovanji« nam je povedala Rovtarjeva gospodinja in gospa.

 

Ana K




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Ajdovščina!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Časopis Latnik
Številka: 180
Izšla: 28.10.2016
Poglej Pdf
Prelistaj E-izdajo
Koledar dogodkov Preglej vse
Januar 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3
28.01.2017 | Družabni dogodki
Koncert skupine: Ottone Pesante (ITA)
01.12. - 29.01.2017 | Umetnost
Mladi vizualni umetniki na Goriškem
01.02.2017 | Tečaji in delavnice
Program Excel za osnovno vodenje financ
25.01.2017 | Ostalo
Motivacijsko predavanje Tek za življenjem
26.01.2017 | Ostalo
Kakšne pravice imamo pacienti?
28.01.2017 | Družabni dogodki
Koncert skupine: Ottone Pesante (ITA)
01.12. - 29.01.2017 | Umetnost
Mladi vizualni umetniki na Goriškem
01.02.2017 | Tečaji in delavnice
Program Excel za osnovno vodenje financ

Bodite prvi pri oddaji mnenja.