Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za sreda, 29.03.2017

jasno
Ponoči bo večinoma jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 6 stopinj C.
2°C | 24°C
četrtek, 30.03.2017
7°C | 23°C
petek, 31.03.2017
6°C | 22°C
sobota, 01.04.2017
6°C | 21°C
Opozorila
Torek, 28.3.2017 ob 19h
Dodatnega opozorila ni.
2°C
24°C
jasno
Nahajaš se tukaj: Novice Gospodarstvo Kmetijstvo

Univerzitetni zelen 2012 - protokolarno vino ......


VISOKO ŠOLSTVO, DOGODKI, KMETIJSTVO

| |
12.09.2013      11:55
A A

Univerzitetni zelen 2012 - protokolarno vino Občine Vipava


V nedeljo, 8. septembra 2013, so v okviru praznika Vipavska trgatev razglasili protokolarno vino Občine Vipava 2013.


Foto Adriana Pisk
Foto Adriana Pisk
Deli:

Člani strokovne ocenjevalne komisije so med štirinajstimi, v okviru razpisa prispelimi vzorci vin iz sort zelen in pinela, kot najboljše vino izbrali vino Univerze v Novi Gorici – Univerzitetni zelen 2012.

Letošnje protokolarno vino je tako pridelano iz avtohtone vipavske sorte zelen. Je prijetno sveže in pitno, s sortno značilnimi rastlinskimi aromami, ki jih dopolnjujejo nežne sadne note. Univerzitetni zelen 2012 je plod znanja in izkušenj naših sodelavcev s področja vinogradništva in vinarstva, z letošnjim izborom protokolarnega vina pa se nam potrjuje tudi odličnost in zavzetost njihovega dela.

Veseli smo, da bodo ob protokolarnih dogodkih občine Vipava leto dni nazdravljali z našim vinom.

Andreja Leban, Univerza v Novi Gorici

 




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Ajdovščina!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Časopis Latnik
Številka: 184
Izšla: 03.03.2017
Poglej Pdf
Prelistaj E-izdajo

Bodite prvi pri oddaji mnenja.