Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
5°C
NED.
16°C
1°C
Oceni objavo

Fructalova šampionska letina

Fructal je na mednarodnem ocenjevanju sadnih sokov, pijač in vod, ki je potekalo v okviru priprav na letošnji sejem AGRA, za kakovost izdelkov skupno prejel kar 20 medalj. Medalje so prejeli vsi na ocenjevanje prijavljeni Fructalovi izdelki, kar potrjuje dolgoletno Fructalovo strategijo zagotavljanja visoke kakovosti celotne palete izdelkov.

Fructal je letos prejel kar tri nazive šampiona kakovosti in sicer za Frutek nektar iz korenčka in jabolk, Fructal Superior nektar iz jagod, jabolk in grozdja in Fructal Superior nektar iz črnega ribeza.

Naziv šampion kakovosti je najvišje priznanje ocenjevanja in ga prejmejo le tisti izdelki, ki so tri leta zapored prejeli veliko zlato medaljo kakovosti.

Fructal je na ocenjevanje prijavil 20 vzorcev in vseh 20 izdelkov je bilo tudi nagrajenih, tako da je skupna bera medalj bleščeča -  14 velikih zlatih medalj ter po  3 zlate in srebrne medalje.  Fructal je že od nekdaj zavezan visokim standardom kakovosti svojih izdelkov, kar ga vedno znova uvršča med najbolj cenjene proizvajalce sadnih sokov in pijač ne le v Sloveniji, ampak tudi v regiji in širšem mednarodnem okolju.

Temu pritrjuje tudi vrsta Fructalovih izdelkov, ki so na ocenjevanju prejeli vseh 20 možnih točk:

Fructal Natura zelenjavni sok rdeče pese, Frutek nektar iz korenčka in jabolk, Fructal Superior nektar iz jagod, jabolk in grozdja, Fructal nektar iz višenj, Fructal Superior nektar iz hrušk, Fructal Superior nektar iz breskev in jabolk, Fruc mojito in Fructal Smoothie sok iz jabolk, breskev, banan, grozdja in zlatega kivija ter Fructal sadni sirup iz limon z okusom mete in melise.

Na 17. mednarodnem ocenjevanju v okviru sejma Agra je letos v kategoriji sadnih sokov, pijač in ustekleničenih vod sodelovalo 13 proizvajalcev iz Slovenije, Avstrije, Nemčije, Madžarske, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.

 

Sokovi Superior so odslej tudi v novi embalaži, saj so v podjetju osvežili sokove iz linije Premium. Dobili so še bolj sočno in živahno preobleko ter novo ime, ki še bolj poudari njihovo superiornost in izjemno kakovost med konkurenčno ponudbo. Sadni sokovi in nektarji Fructal Superior so izdelani  iz prvovrstnega in skrbno pregledanega sadja, ki s pomočjo pravilne predelave z najsodobnejšimi tehnologijami ohranjajo pristen okus narave.

Samo najboljše pa je namenjeno najmlajši, najbolj občutljivi, pa tudi najbolj zahtevni skupini potrošnikov, našim najmlajšim, ki se z okusi sadja in zelenjave šele seznanjajo. Blagovna znamka Frutek združuje sokove,  nektarje in kašice, ki so skrbno izdelani  iz naravnih sestavin v skladu s poslanstvom podjetja in blagovne znamke Frutek.

PR

Oglejte si tudi