Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Dva nova BIO izdelka iz Fructala

V Fructalu predstavljajo dva nova BIO izdelka v sklopu blagovne znamke Fructal Superior: Fructal Superior 100 % BIO sadni sok z okusom robide in Fructal Superior 100 % BIO sadno-zelenjavni sok z okusom breskve in korenja. Gre za nova, inovativna okusa, katera je Fructal premierno predstavil oktobra na največjem mednarodnem sejmu SIAL v Parizu.

V Fructalu so se odločili, da razširijo blagovno znamko Fructal Superior (ki sicer združuje visoko-kakovostne sokove in nektarje iz skrbno izbranih surovin) še z BIO izdelki, kot posledica vse pomembnejšega trenda v potrošnji, ko BIO izdelki postajajo del našega vsakdana v praktično vseh prehrambenih kategorijah. Okusa, ki ju predstavlja Fructal, sta inovativna in drugačna, z njima pa želijo zadovoljiti potrebe potrošnikov po naravnih, BIO sokovih ter BIO izdelke približati čim širšemu krogu kupcev.

Fructal v mesecu novembru uvaja dva nova BIO izdelka v skupini izdelkov pod blagovno znamko Fructal Superior: sadni sok z okusom robide in sadno-zelenjavni sok z okusom breskve in korenja. Oba izdelka sta 100 % sokova, kar pomeni, da ne vsebujeta dodanega sladkorja in sta pripravljena iz skrbno izbranih BIO surovin. BIO surovine so tiste surovine, kjer celotna nabavna veriga – to je od same pridelave, predelave pa do polnjenja izdelkov - poteka po BIO standardih in je strogo nadzorovana s strani certifikacijskih institucij. Potrošnik lahko prepoznajo BIO izdelek po zelenem evropskem znaku: in napisu SI-EKO-001.

Izdelka sta bila premierno predstavljena na največjem mednarodnem sejmu na področju prehrane SIAL, ki je oktobra potekal v Parizu in sta bila deležna izjemnega zanimanja med obiskovalci.

PR 

Oglejte si tudi